Η εταιρία ΖΕΣΗ Ε.Π.Ε. είναι μια Εμπορική και Τεχνική εταιρία με κύριο αντικείμενο την εφαρμογή ολοκληρωμένων ενεργειακών συστημάτων Θέρμανσης, Κλιματισμού και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Η εταιρία συστάθηκε ως Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. το Μάρτιο του 2006 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Διατηρεί συγκρότημα γραφείων συνολικού εμβαδού 200 m2 στην Κηφισιά Θεσσαλονίκης και δύο κλειστές αποθήκες, μία εμβαδού 80 m2 στην Κηφισιά Θεσσαλονίκης και μία με εμβαδόν 250 m2 στην Κρήνη Θεσσαλονίκης.

Έχει ιδρυθεί από δυο Μηχανικούς του Α.Π.Θ. με ειδίκευση στην Αγγλία και τη Αμερική και μακρά εμπειρία στον ενεργειακό και κατασκευαστικό κλάδο. Δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης, εμπορίας και εγκατάστασης ενεργειακών συστημάτων καθώς και ανακαινίσεων επαγγελματικών και οικιακών χώρων με έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας, την προστασία του περιβάλλοντος και την εφαρμογή καινοτόμων λύσεων στον τομέα της ενέργειας.
 
Στόχος της εταιρίας είναι η καταξίωση στο χώρο και τη συνείδηση του καταναλωτή ως η εταιρία που εμπορεύεται, προτείνει και εγκαθιστά επιλεγμένα υλικά και προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, κατασκευασμένα από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου της ενέργειας, με σκοπό την απόλυτη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του τελικού αποδέκτη από το αποτέλεσμα της εκάστοτε εφαρμογής. 

Με εξειδίκευση στο Φυσικό Αέριο αλλά και ενασχόληση με άλλες μορφές ενέργειας όπως το Πετρέλαιο, το Υγραέριο, τη Γεωθερμία και την Ηλιακή ενέργεια (Ηλιακά & Φωτοβολταϊκά συστήματα), η εταιρία στοχεύει στην επιλογή και εφαρμογή του κατάλληλου συστήματος ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε τελικού καταναλωτή, με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας, τη ρεαλιστική απόσβεση της προτεινόμενης επένδυσης, την προστασία του περιβάλλοντος και την άψογη κατασκευή.

Design and Hosting by Siliconwave